Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Simoncelli nu va participa in Superbike

15.01.2009
Foto ©:

Marco Simoncelli nu isi va putea indeplini dorinta de a participa in primele doua etape ale Campionatului Mondial de Superbike de anul acesta.

Tanarul pilot italian a fost cu doar o secunda mai incet decat veteranul MotoGP Shinya Nakano, in timpul testelor efectuate la Valencia in luna noiembrie a anului trecut. Simoncelli a crezut ca are o sansa de a participa ca wildcard in Australia si Qatar alaturi de Shinya Nakano si Max Biaggi, dar Gigi Dall’Igna, directorul sportiv Piaggio Group, a anuntat in cursul zilei de ieri ca Simoncelli nu va concura pe o Aprilia RSV4.

"A fost intentia lui Marco de a participa in curse dar din numeroase motive grupul a decis sa se opuna ocaziei. Va fi multa presiune la debut si chiar ca ultimul lucru de care avem nevoie este sa sporim presiunea." a declarat Dall’Igna. "Ar fi existat de asemenea probleme mari, care ar fi putut fi rezolvate, dar ar fi trebuit sa organizam o echipa speciala pentru acele doua curse de peste ocean, fara sa uitam ca inca suntem in etapa de dezvoltare si nu putem risca sa nu acordam suficient sprijin lui Biaggi si Nakano care trebuie sa piloteze intreg sezonul pe noul RSV4."

"Este un nu hotarat, din pacate." a continuat Dall’Igna. "Dezvoltarea merge bine si problemele care le-am avut in ultima zi de teste de la Kyalami au fost rezolvate, dar inca mai este multa munca de facut."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.