Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Situatia pe ultima suta de metri in WSBK

07.08.2009
Foto ©: WSBK

Cu numai patru etape ramase de disputat pana la finele acestui sezon competitional, Campionatul Mondial de Superbike ia o scurta pauza de vara, trei piloti avand in acest moment sanse reale la titlu: Noriyuki Haga, Ben Spies si Michel Fabrizio.

In clasamentul general provizoriu, Spies este la sase puncte in spatele japonezului Haga, in timp ce Fabrizio trebuie sa recupereze 53 de puncte si cu un pic de noroc poate produce surpriza campionatului.

Anul trecut in exact aceeasi perioada, marele Bayliss era la 82 de puncte in fata lui Max Neukirchner si la 92 inaintea lui Troy Corser. Desi lucrurile nu erau atat de stranse ca anul acesta, lupta pentru locul doi si retragerea campionului Troy Bayliss au incheiat un sezon de exceptie.

In 2007, James Toseland (iesit in final campion cu numai 2 puncte avans), avea un avantaj de 43 de puncte in fata lui Max Biaggi, cu Haga la 2 puncte in spatele lui Max si Bayliss avand nevoie de 11 puncte pentru a-l ajunge pe Nori. Totusi, in numai opt curse avantajul lui Toseland s-a dovedit a fi subtire, ceea ce demonstreaza ca nici in acest an cartile nu au fost facute inca.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.