Cauta in stiri

RSS Feed

WSS

Sofuoglu inapoi in WSS

Costi Radoi | 21.02.2012
Foto ©: kawasaki

Fostul campion mondial WSS din 2007 si 2010, Kenan Sofuoglu, revine in WSS, dupa aventura sa din Moto2, unde a ocupat locul 17 la general si numai un loc 2 tot sezonul.

Dupa ce titlurile mondiale au fost cucerite cu Honda, “excursia” in WSBK s-a petrecut tot pe o Honda, iar in Moto2 a alergat pentru Tehnomag CIP, pe un sasiu Suter si un motor…Honda, iata ca turcul schimba marca: in WSS va alerga pentru gruparea Lorenzini Kawasaki.

Sofuoglu a declarat ca desi a fost importanta experienta din Moto2, totusi doreste sa alerge in curse unde se poate bate pentru titlu. Iar WSS este cu adevarat un teren propice pentru Sofuoglu, acesta fiind unul dintre cei doar 3 piloti ai tuturor timpurilor care a castigat mai mult de un titlu in WSS, sa nu mai vorbim de sezonul 2007 cand in afara de un abandon, un loc second si un loc 3, a castigat toate etapele. Over-all este cel mai de succes pilot WSS, cu 17 victorii in 56 de starturi.

In cadrul echipei, coleg cu Souoglu va fi sud-africanul Sheridan Morais.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.