Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Squadra Corse Italia renunta la 2 etape

13.05.2009
Foto ©: Squadra Corse Italia

Dupa ce echipa PSG-1 a anuntat ca nu poate face deplasarea in Africa de Sud si SUA, pentru urmatoarele doua etape ale Campionatului Mondial de Superbike, acum a venit randul gruparii Squadra Corse Italia sa fie afectata de criza economica mondiala.

Vittorio Iannuzzo nu se va afla pe linia de start de la Kyalami si Miller Motorsports Park, urmand sa reintre in cursa incepand cu data de 21 iunie in cea de-a opta etapa de la Misano.

"Imi pare rau ca nu vom fi prezenti pentru urmatoarele doua curse, dar inteleg eforturile economice prin care trebuie sa treaca echipa spre a-mi permite sa concurez intr-un campionat atat de lung si dificil."

"Acest timp liber il vom folosi pentru a deveni mai competitivi cu scopul de a fi pregatiti pentru Misano Adriatico in cel mai bun mod posibil, pe unul dintre circuitele mele preferate." a marturisit Vittorio Iannuzzo.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.