Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Starea lui Haga, mai buna decat parea initial

29.06.2009
Foto ©: Ducati Xerox

Noriyuki Haga, liderul Campionatului Mondial de Superbike 2009, a suferit o cazatura serioasa in cea de-a doua cursa desfasurata ieri pe circuitul Donington Park si a fost transportat de urgenta cu un elicopter la spitalul Derby.

In ciuda faptului ca a plecat pe picioarele sale de la locul accidentului, ajutat si de unii asistenti de cursa, Haga a fost initial diagnosticat cu suspiciuni de fractura la vertebra T8 sau T9, coloana vertebrala deplasata plus un umar si o mana fracturata.

Dupa verificarile amanuntite de ieri seara si operatia suferita astazi la mana, echipa medicala considera ca problemele coloanei vertebrale si ale vertebrelor sunt datorate unor accidentari mai vechi si nu necesita deocamdata interventii chirurgicale.

Pilotul in varsta de 34 de ani ar putea evolua accidentat peste trei saptamani in Republica Ceha si, chiar daca va rata urmatoarea runda de la Brno, acesta poate reveni complet recuperat pentru cursa de la Nurburgring din 6 septembrie, pastrandu-si sansele la titlul de anul acesta.

Heather Watson, purtator de cuvant pentru Ducati, a declarat: "Cea mai serioasa accidentare este o fractura urata la antebratul drept. Il vor opera luni. El se plange de dureri mari in zona umarului insa din primele radiografii nu este nimic rupt."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.