Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Sterilgarda, noul sponsor Yamaha WSBK

07.05.2009
Foto ©: Yamaha World Superbike Team

Compania italiana Sterilgarda a ajuns la o intelegere cu echipa Yamaha World Superbike si va fi, incepand cu urmatoarea etapa de la Monza, prezenta ca sponsor principal pe motocicletele lui Ben Spies si Tom Sykes.

Cu patru curse castigate pana acum, dintr-un total de opt desfasurate, o noua motocicleta extrem de performanta, dar si impresionantul debut al lui Ben Spies in campionat, echipa a devenit in scurt timp foarte atractiva pentru sponsori.

Producatorul italian de alimente Sterilgarda are o istorie de peste 40 de ani pe piata si nu este implicat pentru prima oara in Campionatul Mondial de Superbike, sustinand in prezent echipa Go Eleven Ducati condusa de Marco Borciani si fiind unul din sponsorii personali ai lui Max Biaggi.

"Suntem foarte fericiti ca putem lega brandul nostru de Yamaha World Superbike Team," a declarat Nando Sarzi, patronul Sterilgarda Alimenti. "Profesionalismul si calitatea sunt doua elemente comune, care conduc atat Sterilgarda cat si Yamaha pe drumul catre succes."

"Este foarte pozitiv sa avem un brand atat de cunoscut printre noi care recunoaste cat de mult succes are Yamaha World Superbike Team si doreste sa faca parte din el." a marturisit Laurens Klein Koerkamp, managerul Yamaha Motor Europe Racing Division.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.