Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Sterilgarda Ducati asteapta rezultate mai bune

16.05.2009
Foto ©: Team Sterilgarda

Marco Borciani, team managerul Sterilgarda Ducati, a declarat ca problemele tehnice care il tineau in loc pe Shane Byrne au fost remediate.

Byrne a facut tot posibilul pentru o clasare buna acasa la Monza , dar cursa care trebuia sa ii readuca moralul in forma, s-a dovedit a fi o alta lovitura incasata din cauza problemelor confruntate de echipa.

Cu toate acestea, Borciani  isi mentine concentrarea pe runda urmatoare din Africa de Sud, sustinand ca sunt mai bine pregatiti decat o arata clasamentul in momentul de fata.

Sunt convins ca rezultatul de la Monza nu reflecta potentialul nostru actual. Vom concura pe un circuit pe care il stiu foarte bune de pe vremea cand alergam in WSBK si sunt convins ca “Shakey” va da o replica vis a vis de rezultatele avute pana in prezent

Mai mult decat atat, banuim care ar fi problemele care au cauzat prestatia slaba a lui Byrne din Italia. Vom aduna mai multe informatii in aceasta privinta in primele doua zile de teste.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.