Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Sterilgarda Ducati renunta la Polita

09.02.2009
Foto ©:

Echipa Sterilgarda Ducati se vede nevoita sa renunte la serviciile pilotului Alex Polita datorita problemelor financiare prin care trece, cauzate in principal de lipsa sponsorilor, ramanand astfel doar cu Shane Byrne pe grila de start de anul acesta.

Polita a fost adus sa piloteze in Campionatul Mondial de Superbike dupa ce a avut o evolutie excelenta la echipa Sterilgarda BRC Racing Team din Campionatul Superstock 1000, iar acum este pus intr-o situatie dificila ramanand fara echipa cu putin inaintea inceperii sezonului.

"Imi pare foarte rau de situatia care nu ne permite sa-l introducem pe Alex Polita conform planului. Din pacate starea economica a companiilor din prezent inseamna ca nu avem suportul mai multor sponsori, care trebuiau sa ne ajute in sezonul 2009. Imi pare foarte rau pentru Alex, care este un pilot tanar talentat cu care sper sa mai pot lucra in viitor." a declarat seful echipei Marco Borciani.

Borciani a insistat totusi ca se va incerca aducerea unei a doua motociclete pe grila de start pana la prima etapa a sezonului de la Valencia.

Via | Two Wheels Blog

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.