Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Steve Ramon castiga Red Bull Knockout

17.11.2008
Foto ©: flohagena

Dupa ce a terminat al 3-lea Campionatul Mondial de Motocros MX1, Steve Ramon, un tanar pilot belgian in varsta de 28 de ani, a castigat ieri a treia editie Red Bull Knockout, cea mai dura competitie de motocross pe plaja din lume.

Desfasurata pe nisipurile albe din localitatea Scheveningen, Olanda, in prezenta a 100.000 de spectatori, aceasta a reunit la start 650 de motociclete dintre care numai 102 au trecut linia de finish.

Piloti consacrati din clasele MX1, MX2 si MX3 precum David Knight (Marea Britanie), Marc de Reuver (Olanda) si Timotei Potisek (Franta) au fost printre participanti, conducand pe rand cursa, insa nu au reusit sa termine din cauza problemelor tehnice aparute la motociclete.

Steve Ramon, primul pilot care a incheiat cele doua etape pe un Suzuki RM-Z 450, a castigat si marele premiu in valoare de 15.000 de euro. Pilotul belgian a fost urmat de francezul Arnaud Demeester pe o Yamaha YZ 450F si Johan Boonen pe KTM SX 450.

Via I Red Bull Knockout

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.