Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Stiggy Racing trece pe Yamaha in 2010

03.09.2009
Foto ©: Stiggy Racing

Echipa Stiggy Racing, ce a debutat in Campionatul Mondial de Superbike in 2008, va inlocui sezonul viitor motocicletele Honda CBR 1000RR cu superbike-uri Yamaha R1, anunta italienii de la Motosprint, confirmand zvonurile aparute la sfarsitul lunii iulie.

Se pare ca mutarea se datoreaza nemultumirilor echipei, cauzate de lipsa de sprijin tehnic din partea celor de la Honda, si va fi posibila datorita companiei Monster Energy, viitorul sponsor oficial al echipei. Motocicletele vor fi identice cu cele ale echipei de uzina Yamaha World Superbike.

Johan Stigefelt, managerul echipei, a confirmat prezenta lui Leon Haslam pentru sezonul 2010 in timp ce Motosprint o confirma si pe cea a lui Hopkins. Schimbarea de constructor va surveni si pentru partea Supersport a echipei Stiggy, Anthony West fiind confirmat de asemenea pentru sezonul 2010.

Stiggy Racing a avut un debut promitator in World Superbike, reusind sa obtina patru podiumuri cu ajutorului pilotului britanic Leon Haslam.

Motosprint  | via Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.