Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Stoichescu impresioneaza in Ungaria

05.05.2008
Foto ©:

Campionul Romaniei la motocros, Mihai Stoichescu a participat pe 04.05 la prima etapa a Campionatului International de Motocros al Ungariei, desfasurata pe circuitul de la Hodmezovasarhely.

Intr-un mediu competitional mult mai aprig decat cel autohton, sportivul de la Moto Extrem Lugoj a reusit sa impresioneze, terminand prima mansa a clasei MX1 pe pozitia a patra. Plecat al treilea la startul celei de-a doua manse, Mihai Stoichescu a lasat doar o fractiune garda jos, pentru ca un alt sportiv sa profite de o trasa mai larga a sa.

Desi Stoichescu a fost practic daramat la mare viteza de pe motocicleta sa de concurs, o Honda CRF 450, lugojeanul a demonstrat inca o data ca este un luptator, ridicandu-se  si completand cele 12 tururi ramase din cursa. Depasit de aproximativ 15 sportivi in cele cateva secunde in care s-a reurcat in sa, cu dureri puternice la genunchiul stang,

Stoichescu a terminat in final pe locul 6 la MX1, ocupand aceasta pozitie si in clasamentul final al cursei. In prezent, Mihai Stoichescu se afla in recuperari, pentru etapa II a Campionatului National de Motocros, care se va desfasura pe 10-11.05 la Copsa Mica.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.