Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Suspans in Campionatul National de Motocros - Etapa a IV-a la Reghin

16.06.2008
Foto ©: Marc Sandu

Pe 14-15 iunie, in organizarea clubului Humi Racing Team, s-a desfasurat la Reghin, cea de-a patra etapa a Campionatului National Individual de Motocros.

Conditiile meteorologice nefavorabile au transformat circuitul intr-o adevarata baie de noroi, punand la grea incercare pilotii si materialul de concurs. Abandonuri, motoare sparte, derapaje sau cazaturi, soldate din fericire fara incidente, toate au constituit ingredientele celei mai spectaculoase curse din acest sezon. Concurand la clasa 250 cmc open, Mihai Stoichescu de la Moto Extrem Lugoj, a ocupat in prima mansa doar locul patru, dupa ce problemele cauzate de infundarea furtunelor de aerisire ale carburatorului l-au facut sa se opreasca de mai multe ori.

Desi la startul mansei doi, Stoichescu a pierdut aproape doua minute dupa ce a fost rasturnat de coechipierul sau, David Husarciuc, triplul campion a revenit la sefia cursei. Aceleasi probleme din mansa unu, au facut ca Stoichescu safie temporar depasit de Istavan Balasz (Ivan Auto Moto), dar dupa ce si-a curatat furtunele buclucase, lugojeanul a revenit si a castigat cu detasare mansa doi, clasandu-se in final pe locul doi la general. Prima treapta a podiumului a fost ocupata de Simon Zsolt (Sugas Sfantu Gheorge), iar cea de-a treia de Marianov Ciprian (Britmar Campina). Lupta ramane deschisa pentru titlul de campion.

Bookmark and Share
M!TsA by Mia on 15.07.2008
super najpa a fost etapa asta.... [prea noroioasa;)):-p] felicitari din nou pt spectacolul facut..:*
M!TsA by Mia on 15.07.2008
NU ESTE ADEVARAT!!! Mitsa nu a fost doborat d coechipierul sau David, ci David a fost doborat de Mitsa, deoarece acesta a pierdut spatele si i-a luat fata motocicletei lui David, acesta fiind nevoit sa abandoneze....
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.