Cauta in stiri

RSS Feed

anduranta

Suzuki se pregateste de Bol d'Or 24h, de la Magny Cours

Costi Radoi | 16.03.2012
Foto ©: SERT

Suzuki Endurance Racing Team este una dintre cele mai prolifice echipe din istoria Campionatului Mondial de Anduranta, cu o serie de 11 titluri in 32 de ani de competitie.

Echipa SERT se pregateste intens pentru debutul din acest an, al CM Anduranta, iar noua racheta sol-sol ce are sarcina de a duce la indeplinire misiunea, este modelul de 2012 al lui GSXR 1000.

Din cauza reglemetarilor, desi in 2001 si 2002 exista versiunea de 1000 cmc a GSXR-ului, se alerga totusi cu cel de 750. Insa in 2003, Dominique Meliand, team manager-ul echipei cu sediul la Le Mans, a reusit sa aduca in batalie modelul de 1000 cmc.

Campionatul va incepe cu Bol d'Or 24 ore de la Magny Cours, in data de 14 aprilie si se prezinta unul foarte tumultos, avand in vedere eterna rivalitate dintre echipa Sert (Suzuki Endurance Team) si Yamaha GMT.

In cadrul echipelor moto, la anduranta, echipa este formata din 3 piloti si staff-ul de mecanici, pilotii avand intervale orare precise de odihna sau pilotaj. Scopul este de a termina primul o cursa ce dureaza 24 de ore, in care nu ai voie sa schimbi motorul, dar rotile, furca, bascula intra in lista pieselor ce se pot schimba. Este o cursa menita sa arate cat de mult poate rezista un motor, realul rezultat fiind feedback-ul din piata, cand e vorba de cifra de vanzari.

Suzuki Endurance Team a publicat un album foto cu toate motocicletele ce au luat startul in Campionatul Mondial de Anduranta de-a lungul timpului. Acest album se gaseste la adresa: Suzuki Endurance Racing Team Gallery .

Un mic montaj cu aceste fotografii, poate fi vizionat direct de pe filmuletul de mai jos.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.