Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Taddy Blazusiak castiga Hells Gate 2009

18.02.2009
Foto ©: Edmunds J.

Pilotul de fabrica KTM polonezul Taddy Blazusiak si-a demonstrat inca o data calitatile exceptionale, castigand pentru a doua oara consecutiv prestigioasa competitie Hells Gate ce s-a desfasurat sambata trecuta in regiunea Toscana din Italia.

Dupa doua etape de enduro extrem pe o vreme insorita dar foarte rece, Blazusiak s-a impus in fata pilotului italian Alexander Botturi urmat de reprezentantul Marii Britanii, Dougie Lampkin, care a terminat al treilea.

Noua ore de competitie pe un teren inghetat a necesitat indemanare, o conditie fizica perfecta si forta mentala, astfel ca la final din cei 80 de piloti inscrisi au ajuns numai sase.

"Editia de anul acesta a fost foarte, foarte dura. Traseul a fost inghetat peste tot si incredibil de alunecos in unele locuri. Am avut o cazatura puternica, la fel ca multi alti piloti in calificarile de dimineata, si m-am lovit la incheietura mainii drepte si la degete. Asta a ingreunat lucrurile pentru mine. Dar desigur este minunat sa castig din nou. Sa termin in fata unor piloti din Campionatul Mondial de Enduro a fost bine, dar cel mai important lucru a fost ca m-am calificat in primul rand pentru cursa principala, ceea ce am si facut." a declarat Taddy Blazusiak.

Clasamentul final:

1. Taddy Blazusiak, Polonia, KTM E2
2. Alessandro Botturi, Italia, KTM E3
3. Dougie Lampkin, UK, Beta  E2
4. Graham Jarvis, UK, Sherco, E1
5. Tom Sagar, UK, Husaberg E2 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.