Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

Taddy Blazusiak va absenta de la The Tough One

19.02.2010
Foto ©: KTM

Castigatorul editiei de anul trecut a cursei hard enduro The Tough One, ce se va desfasura in acest week-end in Marea Britanie, Taddy Blazusiak este obligat sa se retraga din aceasta competitie datorita unei gripe.

Polonezul este supus unui tratament puternic cu antibiotice, trebuind sa ramana la pat urmatoarele sapte zile, in tara sa natala. Taddy este dezamagit ca nu va participa la ultima cursa extrema a iernii, aceasta figurand si in calendarul World Extreme Enduro Championship, dar promite sa revina in 2011.

“Sunt extrem de dezamagit ca nu pot sa concurez in acest week-end, dar daca nu sunt 100% pregatit, nu are rost sa iau startul. Pentru mine, The Tough One este o cursa fantastica, pentru care trebuie sa fii in cea mai buna forma. M-am simtit foarte bine la editia de anul trecut si sunt sigur ca Steve si echipa sa vor pregati o alta cursa pe cinste. Nu ar fi corect din partea mea sa iau startul stiind ca e foarte putin probabil sa dau tot ce am mai bun” a declarat Taddy Blazusiak.

Via | Dirt Bike Zone

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.