Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Taifun Racing isi prezinta echipa si obiectivele pentru 2010

09.02.2010
Foto ©: Taifun Racing

Echipa Taifun Racing si-a prezentat oficial obiectivele pentru 2010. La evenimentul ce a avut loc in clubul D’arc-Cafenea din Timisoara, au fost de fata sponsori, oficialitati locale, fani, presa, televiziune si prieteni.

Una dintre noutatile echipei este ca alaturi de campionul national Catalin Cazacu si de colegul sau Cosmin Costescu, a mai venit pilotul bucurestean Alin Romagnoli. Acesta este increzator ca a facut un pas bun si vine sa completeze filozofia echipei care spune ca rezultatele se obtin doar prin actiuni bine gandite si asociate cu multa munca.

Catalin Cazacu, pilotul numarul 1 al echipei si Campion National la Supersport, a obtinut in 2009 cele mai bune rezultate de cand practica motociclismul si pentru 2010, fiind mai matur din punct de vedere al experientei sportive, este un pic mai relaxat si mai increzator cand spune ca isi doreste un sezon mai bun. Pentru 2010 el este incantat ca motocicleta cu care concureaza a beneficiat de un „implant cardiac”, acest aspect crescand sansele lui de a atinge obiectivele propuse.

Cosmin Costescu este incantat de faptul ca echipa l-a castigat de partea ei pe Alin Romagnoli, pilot care vine pregatit material cu o motocicleta competitiva (Aprilia RSV 4), astfel crescand vizibilitatea pe care echipa o ofera sponsorilor si posibilitatea ca echipa sa obtina noi rezultate. In calitatea sa de manager, Costescu spera sa intregeasca bugetul necesar de care echipa are nevoie pentru a-si pune pilotii in start.

Taifun Racing multumeste sponsorilor, fanilor, presei, televizunii si prietenilor pentru suportul acordat.

Taifun Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.