Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Ten Kate trece pe suspensie Ohlins

26.06.2009
Foto ©: crash.net

Echipa Ten Kate Honda a confirmat faptul ca Ohlins va deveni noul furnizor de suspensii pentru tot restul sezonului World Superbike, dupa colaborarea fructuoasa de la Misano.

Renuntand la relatia de lunga durata cu WP, Ten Kate a testat pentru prima data in conditii de cursa cu Ohlins si s-a dovedit a fi de bun augur, ajutandu-l pe Jonathan Rea sa castige prima sa cursa din acest sezon, fiind si prima victorie pentru echipa.

Alegerea Ohlins vine dupa dezvoltarile recente ale electronicii si puterii motorului, care au fost introduse pe motocicletele echipei,  Honda CBR 1000 RR Superbike respectiv Honda CBR 600 RR Supersport.

Decizia s-a concretizat prin renuntarea la parteneriatul cu WP, dupa ani lungi de succese in cadrul competitional atat la clasa Superbike cat si la Supersport.

"A fost o decizie extrem de grea, deoarece WP ne-a fost partener inca de la debutul nostru in curse. Impreuna am castigat sapte titluri mondiale la clasa Supersport si un Campionat de Superbike," a spus Ronald Ten Kate, managerul echipei.

"As dori sa multumesc tuturor celor care lucreaza in departamentul tehnic de la WP. Baietii de acolo au muncit din greu pentru noi dealungul acestor ani si am o deosebita stima si respect fata de talentul, devotamentul si profesionalismul lor."  a mai adaugat Ten Kate, care apoi a concluzionat: "Din nefericire, schimbarile organizationale recente din cadrul WP au impiedicat dezvoltarea precisa a ceea ce aveam noi nevoie. Doresc inca o data sa le multumesc baietilor de la departamentul racing WP pentru tot sprijinul acordat, si le urez numai de bine pentru viitor."

Ten Kate Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.