Cauta in stiri

RSS Feed

WSBK

Teste oficiale Honda pt WSBK

Costi Radoi | 20.02.2012
Foto ©: Steve Duggan

Riderii Jonathan Rea si Hiroshi Aoyama, au incheiat testele de la Phillips Island cu rezultate satisfacatoare. Echipa se va intoarce pe acelasi circuit in zilele de 20 si 21 februarie, pentru teste suplimentare.

Echipa Castrol Honda Superbike, condusa de Ronald ten Kate va arunca in batalia pentru titlul mondial, modelul 2012 Honda CBR 1000 RR FireBlade, despre care team-managerul a avut numai cuvinte de lauda, incepand de la aerodinamica, pana la caracterul dinamic, inclusiv comportamentul la cald al motocicletei.

Daca Rea a mai concurat in WSBK si are experienta necesara atacarii pozitiilor fruntase, Aoyama vine dupa 2 ani de MotoGP, asa ca adaptarea sa la noul gen de competitie va dura ceva.

In cele 3 zile de test, primele doua au constat in dezvoltarea seting-ului motocicletelor, iar a treia zi a fost simulare de cursa.

Printre componentele testate sunt noile update-uri la sistemele ride-by-wire, si noile suspensii pe care Honda le va folosi in sezonul 2012.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.