Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Tom Sykes din nou wild card la Donington

20.08.2008
Foto ©: Darren Starr

Tom Sykes, pilotul britanic ce concureaza in prezent in British Superbike, va concura din nou ca wild card la urmatoarea runda a Campionatului Mondial de Superbike, de la Donington din 7 septembrie.

Tom a concurat ca wild card si la ultima runda WSBK de la Brands Hatch, cand a terminat pe locul 7. In Campionatul Britanic de Superbike, pilotul Rizla Suzuki se afla in prezent pe pozitia a 3-a.

In afara de Skyes, vom vedea la Donington mai multi piloti britanici: Leon Haslam, Cal Crutchlow si James Ellison vor concura toti ca wild cards.

James Toseland va fi bucuros dupa ce a declarat ca isi doreste sa vada mai multi piloti britanici in campionatul World Superbike: "Eu impreuna cu Carl Fogarty si Neil Hodgson am castigat 7 titluri WSBK in 15 ani. Azi doar Chris Walker se intoarce in campionat si este deja jumatatea sezonului. Avem atat de mult talent britanic si as vrea sa vad mai multe sanse oferite periodic tinerilor piloti."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.