Cauta in stiri

RSS Feed

competitii off-road

Track managerii Red Bull Romaniacs merg la Erzberg Rodeo

09.06.2009
Foto ©: Martin Freinademetz

Martin Freinademetz, mastermindul Red Bull Romaniacs, alaturi de cei patru track manageri ai editiei din 2009 (Emil Munteanu, Andy Fazekas, Ioan Tara, Rienk Tunistra), va concura in acest weekendla Erzberg Rodeo.

Creat in 1994, Erzberg Rodeo este unul dintre cele mai cunoscute evenimente off-road ale planetei, 500 dintre cei mai rapizi concurenti inscrisi avand patru ore la dispozitie pentru a parcurge un traseu de23 km cu 15 puncte de control, care, in cele din urma, ii va duce pe cei alesi la cucerirea Muntelui de Fier. In 2009 sunt inscrisi 1500 de concurenti, acestiaurmand sa ia startul in Prolog, pentru ca ulterior cei mai rapizi 500 sa inceapa atacul muntelui. In fiecare an, mai putin de 50 dintre riderii care pleaca incursa ajung in varful muntelui.

Pentru Martin si track managerii Red Bull Romaniacs, participarea la Erzberg este un obiectiv implinit, avand in vedere cafiecare endurist din lume isi doreste sa porneasca in cucerirea Muntelui deFier. Multi dintre pilotii de top care participa la Erzberg vor concura si incel mai dificil raliu hard-enduro al lumii, asa ca este un bun prilej pentru piloti sa se informeze asupra dificultatii editiei din 2009.

De ce Muntele de Fier? Erzberg Rodeo se desfasoaraintr-o fosta exploatare miniera din Austria.

Cea de-asasea editie a celui mai dficil raliu hard-enduro al lumii, Red Bull Romaniacs 2009, va debuta cu Prologul programat pe 15 august in centrul Sibiului si va continua cu patru zile in munti, cea de-a treia etapa fiind una in care concurentii vor ajunge pe rutecare neumblate de mai bine de 15 ani.

Pentru mai multe date despre Red Bull Romanaics,accesati www.redbullromaniacs.com.
Iar pentru mai multe informatii despre ErzbergRodeo, accesati www.erzbergrodeo.at.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.