Cauta in stiri

RSS Feed

Triumph Motorcycles va scrie un nou capitol.

Triumph a fost numit ca furnizor oficial al motorizarii din Moto2 incepand cu 2019.

Ciprian | 07.06.2017
Foto ©:

Triumph va fi furnizorul oficial al motorizarii din Campionatul Mondial Moto2 incepand cu 2019, dupa ce a semnat un contract pe 3 ani weekendul acesta la Mugello.

Brandul englezesc va oferi o motorizare modificata de pista in 3 cilindri cu o capacitate totala de 765 cmc pentru clasa intermediara, incepand cu sezonul 2019 si pana la finalul anului 2021. Clasa Moto2 foloseste in prezent motorizarea regasita pe Honda CBR600, dupa ce au renuntat la motorizarea in doi timpi la clasa de 250 cmc in 2010.

Cel mai rapid tur de la WSBK (pentru 600 cmc) a fost anul trecut la evenimentul de la Philip Island cu 0.4s mai incet decat cel mai rapid tur din Moto2 din octombrie.

A fost confirmat pe de alta parte faptul ca Magneti Marelli va fi furnizorul oficial pentru sistemele ECU din Moto2 incepand cu 2019 pentru a intra in linie cu electronica MotoGP.

Paul Stroud, Director Comercial Triumph Motorcycles, a declarat: „Este un moment important pentru Triumph care a scris un nou capitol in istoria racing de 110 ani a firmei. Ne dorim o relatie lunga si stabila cu Dorna si echipele din Moto2, pilotii si fanii.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.