Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Triumph ParkinGO European Series, o oportunitate pentru pilotii romani

03.03.2010
Foto ©: Triumph

Vincenzo Mazzi, presedintele Uniunii Europene de Motociclism a trimis o scrisoare circulara presedintilor federatiilor afiliate, prin care ii informeaza despre un acord intre UEM si  BE1 Racing, care ofera team managerilor si pilotilor posibilitatea de  a coopera cu Triumph ParkinGO European Series.

Acesta este un nou challenge monomarca, care va avea loc in cadrul Campionatului World Superbike. BE1 Racing detine echipa Triumph Factory in campionatul World Supersport si organizeaza Triumph ParkinGO European Series, cu Street Triple R, versiunea naked a supersportivului Daytona 675

Echipele au posibilitatea de a inscrie doi piloti, platind doar pentru unul, asadar doar 50% din costurile totale. Participarea la acest Challenge, cu inscriere, motocicleta, anvelope s.a.m.d., va costa 15.000 de euro, aceasta oferta fiind limitata la doi piloti per federatie. Castigatorii si cei clasati pe diverse pozitii vor avea parte de premii importante, iar castigatorul Challange-ului va concura in cursa de la Albacete, in noiembrie, in Campionatul European de Supersport, cu Daytona 675. 

Triumph Factory Team va oferi un antrenament castigatorului acestei competitii, printr-un test bine pus la punct. Castigatorului categoriei pilotilor sub 20 de ani i se va oferi un test in UEM Superstock 600 ca pilot junior in echipa Triumph Junior Team, alaturi de mai multe premii.

Pentru mai multe detali, accesati www.parkingoseries.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.