Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Troy Bayliss isi va incheia cariera la Portimao

27.10.2008
Foto ©: WSBK

De trei ori castigator al Campionatului Mondial de Superbike, Troy Bayliss, se va retrage din cursele de Superbike dupa ultima etapa din weekend-ul viitor, un moment important pentru un om care petrecut noua ani in acest campionat, unde a debutat imediat dupa ce a castigat titlul in British Superbike.

Bayliss a castigat titlul mondial in 2001, 2006 si ultima oara anul acesta, palmaresul sau cuprinzand 50 de curse castigate si 92 de clasari pe podium in 152 de curse.

Pentru a sarbatori victoria din Campionatul Mondial de Superbike 2008 pe modelul 1098 F08, si sfarsitul carierei impresionante cu trei titluri obtinute pe trei generatii de superbike-uri Ducati, motocicleta lui Troy Bayliss va avea la Portimao o schema istorica de culoare, specifica marcii italiene.

"Sunt mult mai relaxat acum stiind ca am facut ceea ce ne-am propus sa facem." a declarat Bayliss. "Am castigat titlul la piloti si constructori si putem sterge asta de pe lista. Acum pot merge la Portimao stiind ca mi s-a luat de pe umeri o mare greutate."

"A fost un an lung, plin de stres si sunt obosit, simt ca mai am exact energia necesara pentru a termina aceste ultime doua curse ... Mi-as dori sa inchei sezonul, si cariera, cu o victorie, deci acesta este scopul meu pentru weekend, sa pilotez fara presiune si sa ma bucur de ceea ce vor fi cursele mele finale in Superbike!"

Bookmark and Share
trist by smuleac dan on 27.10.2008
bayliss cel mai tare pilot,pacat e singurul care poate sa stearga pe jos cu rossi
Esti departe by Gigel80 on 28.10.2008
Ce treaba are Rossi cu Bayliss! Sunt 2 competitii total diferite! Bayliss e indiscutabil un nume in WSBK dar nu poti compara cu Rossi!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.