Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Troy Bayliss vrea o noua cariera

16.03.2009
Foto ©:

Dupa ce a castigat de trei ori Campionatul Mondial de Superbike, Troy Bayliss s-a retras anul trecut din activitate intorcandu-se in Australia pentru a fi alaturi de familie si a incerca sa-si urmeze o pasiune mai veche, aceea de a pilota in competitia V8 Supercars.

Pilotul australian a fost prezent saptamana trecuta pe circuitul Queensland Raceway pentru a participa la testele de dinaintea inceperii campionatului, acordand in acelasi timp un interviu pentru Daily Telegraph.

"Sunt foarte incantat de acest test", a recunoscut Bayliss. "Am spus deschis de ceva vreme ca am considerat V8 Supercars ca urmatorul pas in cariera mea sportiva si aceasta nu este ceva ce doresc sa incerc o data pentru a experimenta. Scopul meu pe termen lung este sa concurez in cursele selecte Fujitsu si sa obtin un loc permanent in 2010."

"Intotdeauna am fost asociat cu cel mai bun echipament de pe pista asa ca, atunci cand am luat decizia de retragere din World Superbikes, am vorbit cu managerul meu despre a incerca sa-mi gaseasca cea mai buna echipa posibila din V8 Supercars. A fost un mare bonus adaugat prin TeamVodafone, deoarece Roland Dane este un mare fan Ducati si, fireste, asta imi convine de minune."

"Cel putin, astfel, voi sti ca am cea mai buna dotare posibila pentru a obtine cea mai buna performanta posibila si in acest fel nu consum degeaba timpul nimanui. Stiu ca la aproape 40 de ani nu voi castiga niciodata campionatul. Dar inca sunt in forma maxima si daca ma pot adapta bine cu masina atunci am potentialul sa fiu un bun pilot de anduranta."

"Orice s-ar intampla, va trebui sa pot sa dau 100 la suta pentru aceasta", a declarat Bayliss despre planurile sale indraznete. "Cariera mea pe doua roti s-a incheiat ca intr-un basm si in mod sigur nu vreau sa existe ceva in viitor care sa afecteze stralucirea acestui lucru."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.