Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Troy Corser lauda noul BMW S 1000 RR

11.05.2009
Foto ©: MCN

Troy Corser, fost campion mondial de World Superbike si actualul pilot al fabricii germane BMW, a declarat ca pasionatii motocicletelor superbike vor ramane foarte impresionati de noul S 1000 RR.

Pilotul australian a testat versiunea de strada a motocicletei pe care o piloteaza in Campionatul Mondial de Superbike si sustine ca fanii trebuie sa se astepte la o surpriza in materie de putere, confort si practicabilitate.

"Cred ca au facut o treaba minunata. Eu si Ruben am testat saptamana aceasta modelul de productie si ca sa fiu sincer este foarte bun: este foarte confortabil de pilotat, putere foarte fina, extrem de multa putere, este foarte usor sa ridici motocicleta pe o roata."

"Pilotilor de strada le va place la nebunie. Pozitia in sa si a mainilor pe semi-ghidoane si pozitia pe scarite este foarte neutra si foarte confortabila."

"Este genul de motocicleta pe care o poti pilota pe distante lungi si totusi este o motocicleta sport. Cred ca de asta vor ramane cel mai impresionati."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.