Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Troy Corser: Sunt liber dupa acest an

07.08.2008
Foto ©: WSBK

Troy Corser a declarat ca este in discutii cu Yamaha pentru a analiza posibilitatea colaborarii si in sezonul 2009 al campionatului World Superbike.

Australianul a fost subiectul unor zvonuri ce spuneau ca acesta va face schimbarea si va pleca la BMW sezonul viitor. Acesta a declarat: "Sunt in discutii cu Yamaha in acest weekend la Brands Hatch pentru ca eu cred ca ei sunt aici pentru a afla ce vom face anul viitor. Am vorbit cu BMW binenteles dar si alti constructori si-au aratat interesul insa nu am semnat nimic cu nimeni inca. Contractul meu cu Yamaha se termina la sfarsitul acestui sezon asa ca sunt liber dupa acest an."

"Nu este nici o echipa in padocuri pentru care nu as vrea sa concurez pentru ca toti au demonstrat ca au echipament competitiv si oameni valorosi, " a adaugat Corser. "Nu conteaza ce motocicleta pilotez atata timp cat am un constructor in spate care ma sustine si tot ce imi trebuie pentru a da tot ce pot."

Ce va face experimentatul Troy? Va sta oare mai departe cu Yamaha Motor Italia sau se va alatura lui Ruben Xaus la BMW?

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.