Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Troy Corser va fi inlocuit de Steve Martin

13.05.2009
Foto ©:

Troy Corser este inca o victima a teribilului accident de la Monza care va absenta la urmatoarea etapa a Campionatului Mondial de Superbike din Africa de Sud.

Pilotul australian a fost lovit in cadere de o alta motocicleta si a reusit cu greu sa se ridice in picioare, luand neinspirata decizie sa participe in continuare la cursa. In primul tur de la reluarea competitiei, Corser a cazut in virajul Parabolica si nu s-a mai prezentat la startul cursei cu numarul doi.

BMW Motorrad Motorsport a fost de acord ca Troy Corser sa nu participe la etapa de pe circuitul Kyalami, pilotul de teste Steve Martin urmand sa-i tina locul.

"Dupa cursele de la Monza de duminica, Troy si echipa au discutat si au luat impreuna decizia ca ar fi mai bine sa absenteze de la Kyalami si sa se pregateasca pentru SUA. Troy a suferit un teribil accident la inceputul primei curse de la Monza si a fost lovit in spatele gatului si al capului de alta motocicleta. Apoi la reluare a suferit o cazatura la viteza mare si a fost probabil un pic ametit."

"El pilota deja cu un os fisurat in mana stanga si a trebui sa ia calmante pentru a concura la Monza. Kyalami este un circuit foarte solicitant fizic, foarte denivelat in unele locuri si asta nu ar fi ajutat mana lui Troy sa se vindece. Deci, dupa tot ce s-a intamplat la Monza, alaturi de conditia mainii sale, decizia a fost luata ca Troy sa nu participe la Kyalami." a marturisit Berti Hauser, directorul echipei BMW din World Superbike.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.