Cauta in stiri

RSS Feed

Dunlop RoSBK

Ultima etapa a DUNLOP RoSBK 2012, disputata pe circuitul de la Serres

19.10.2012
Foto ©: RoSBK

Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike, dintre pilotul BGS Motorsport, Ionut Mistode, si pilotul Taifun Raicing, Catalin Cazacu, va avea ultima confruntare pe circuitul de la Serres.

Bucuresti, 19 octombrie 2012 – Programata initial pe primul circuit profesionist din Romania, MotorPark, ultima etapa a Dunlop RoSBK se va desfasura, din ratiuni administrative, pe circuitul de la Serres, in acest sfarsit de saptamana.

Dupa o etapa grea, in care debutantii au absentat de la start din ratiuni de siguranta, etapa de la Serres promite sa stranga la start un numar important de iubitori ai intrecerilor de motociclism viteza. Circuitul de la Serres a devenit o atractie pentru orice motociclist, indiferent de experienta, iar organizatorii invita amatorii de pilotaj sa guste din plin din experienta unei curse placute si totodata sigure, in finala DUNLOP ROSBK 2012.

Din punct de vedere sportiv, inaintea etapei de la Serres, in fruntea clasamentului Superbike 1000cc se afla pilotul bucurestean Ionut Mistode, cu 147 de puncte, la un ecart de doar 4 puncte in fata urmaritorului sau, Catalin Cazacu. Un loc confortabil in clasamentul clasei il ocupa si Daniel Vargolici, cu 92 de puncte si un avans de 13 puncte fata de ocupantul celui de-al patrulea loc in clasament, Andrei Enescu.

La Supersport 600cc, Petre Pop s-a deta?at deja in postura de campion al clasei cu un avans de 31 de puncte in fata ocupantului locului secund, Cosmin Costescu. Cu avansul de puncte pe care il au cei din top 3, podiumul clasei, completat de bulgarul Dimitrov, pare sigur si departe de sansa de a rezerva surprize.
 
Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.