Cauta in stiri

RSS Feed

Un pilot britanic vrea sa depaseasca recordul de viteza la clasa 250 cm3!

Ciprian | 30.04.2014
Foto ©:

Stuart Swift va folosi o Aprilia RS250 si va incerca sa depaseasca recordul stabilit pe pista de viteza de la Bonneville, in prezent fiind de 218 km/h.

Stuart a spus: “Mi-a placut circuitul de la Bonneville de cand aveam 7 ani, la 13 ani urmand sa am propria mea motocicleta, o Honda ST50. De atunci, unul din visurile mele a fost cel de a depasi recordul stabilit pe acest circuit. Anul asta in august voi purta numarul 58, in onoarea unuia dintre eroi, Marco Simoncelli ( World Champion 250 GP in 2008).”

Swift a petrecut multi ani pentru a dezvolta motorul motocicletei sale, fiind competent pentru depasirea recordului.

Michelin i-a oferit acestuia noile modele, Pilot Road 4S, care ofera o mai buna aderenta la viteze mari.

Managerul departamentului tehnic al firmei Michelin, Tony Charlton a spus: “ Cand Stuart ne-a contactat pentru a-l sponsoriza am stiut clar ce sa ii oferim pentru depasirea recordului. Am ales noile modele Pilot Road 4S deoarece au fost dezvoltate pentru performante optime, avand o aderenta excelenta si oferind o stabilitate foarte buna pe toate suprafetele.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.