Cauta in stiri

RSS Feed

Red Bull Romaniacs

Un prolog mai spectaculos decat in 2007

13.09.2008
Foto ©:

Sambata 13 septembrie, in centrul Sibiului, se va da startul celei de a cincea editii a Red Bull Romaniacs, Mani Gyenes, alaturi de peste 200 de alti piloti, urmand sa concureze pe un traseu de trial in cadru “Prologului”.

A devenit traditional ca Red Bull Romaniacs, cea mai dura competitie de enduro din lume, sa debuteze cu un “Prolog” al carui rol este de a arata publicului larg cat de greu este sa faci fata traseului de la acest eveniment. In 2008 este pentru a patra oara cand “Prologul” se desfasoara in centrul Sibiului, singura exceptie fiind in 2006, cand a fost gazduit de Bucuresti.

Mani Gyenes
va fi pentru a doua oara in postura de a parcurge cel mai dur traseu din “Prolog”, dupa ce anul trecut a debutat la clasa “Profi” avand doua victorii la clasa “Experti”.

Mani Gyenes: “Prologul, nu este mai greu comparativ cu traseul de anul trecut, insa organizatorii au avut grija sa il faca mult mai spectaculos. Dupa ce am parcurs in cadrul antrenamentului din aceasta seara traseul de maine, pot spune ca ne va fi foarte greu daca va ploua, pentru ca avem foarte multe portiuni dificile pe busteni si piatra”.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.