Cauta in stiri

RSS Feed

Unde gasim moto la TV?

21.09.2012
Foto ©:

Daca in acest sfarsit de saptamana nu va incumetati sa iesiti din casa, iata cu ce va puteti alina dorul de motociclete la TV.
Sambata, micul dejun sau cafeluta se pot consuma cu ochii in televizor, pe Discovery Science unde ruleaza de la 07:45 "Dependentii de cascadorii" unde Ronnie Renner încearca sa sara peste o bara amplasata la 12 metri înaltime. Faceti o pauza sa mai cititi cateceva pe motoflash.ro si la 14:35 intrati iar pe Discovery Science pentru "Mean Green Machines" unde Bill Dube îsi lanseaza uluitoarea motocicleta electrica - killacycle - contra unui motor cu consum urias, pentru a afla cum se masoara o chestie adevarata cu varianta ecologica.
Pe Discovery Channel incepand de la ora 15:00 incepe un nou episod din epopeea familiei Teutul. Rivalitatea intensa dintre Paul Junior Design (Paul Teutul Jr.), Orange Ccounty Chopper (Paul Teutul Sr.) si Jesse James ( fost CEO la defuncta West Coast Chopper) ajunge în punctul culminant, caci cei trei se înfrunta pentru a stabili cine e cel mai bun.

Duminica, este SPORT asa cum ne place noua: transmisiunea in direct de la Portimao a WSBK va putea fi urmarita de la ora 12:30 pe eurosport2, cand se va da startul in cursa de Supersport. Daca ratati transmisia "live" va ramane sa urmariti inregistrarea transmisa tot sambata de la ora 18:15 pe eurospor1.

SURSA: Eurosport, Discovery

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.