Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul National de Endurocros

Vacanta cu trofee pentru Adrian Raduta

04.05.2009
Foto ©: Motociclismo

Pilotul Top Cross TCS Ciolpani si-a petrecut mini-vacanta de 1 Mai asa cum numai un pilot profesionist de motocros poate sa o faca: la curse.

Sambata, 2 mai, Adrian Raduta a castigat cea mai dificila clasa a etapei cu numarul doi din Campionatul National de Endurocros, desfasurata la Constanta, in organizarea clubului MTH Adventure. A doua zi, Adi a participat si la memorialul de motocros “Irinia Elena Popescu”, organizat tot de clubul MTH Adventure, castigand ambele manse ale concursului. Adi demonstreaza si de data aceasta ca nu este un sportiv laudaros, declarand ca nu isi propusese decat un antrenament cat  mai intens in vederea etapei cu numarul cinci din Campionatul Est European, care se va desfasura pe 9 mai la circuitul de la Ciolpani.

Am fost foarte incantat sa-mi petrec weekendul la mare si sa concurez pe nisip, despre care se stie ca este o suprafata foarte solicitanta. La endurocros, am alergat o buna parte din circuit pe plaja, a fost foarte placut, traseul fiind unul rapid. Trebuie sa mentionez si ca la memorialul de motocros nu am avut o concurenta foarte puternica. Una peste alta sunt multumit de rezultatul de la endurocros si de  faptul ca mi-am indeplinit obiectivul de a mentine un ritm ridicat timp de doua ore, atat cat a durat concursul”, a declarat sportivul de la Top Cross TCS Ciolpani, la intoarcerea in Bucuresti.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.