Cauta in stiri

RSS Feed

atv, utv, quad

"Vaneaza Lupul"

Costi Radoi | 04.05.2012
Foto ©: vaneaza lupul

In perioada 25-28 aprilie, s-a desfasurat editia din 2012 a concursului “Vaneaza Lupul”. Concursul ce dureaza 4 zile, este unul dedicat ATV-urilor, UTV-urilor si Quad-urilor, insa noutatea pentru acest an, a fost introducerea clasei moto, mai exact o clasa de hard-enduro. Clasa avea sa se desfasoare in 2 zile, insa insuficienta participantilor a dus la anularea ei.

Ca in fiecare an, concursul s-a desfasurat in apropierea municipiului Cluj Napoca, la aproximativ 40 km in munti, iar desfasurarea a fost posibila multumita organizatorilor Authentic Spirit si Primul ATV Magazin.

Concursul nu este unul bazat doar pe viteza, ci si pe capabilitatile de navigare, fiind un adevarat rally-raid extrem pentru categoriile ATV, UTV si Quad. Motociclistii insa aveau in plan un traseu marcat…pacat, poate anul viitor vor fi mai multi si vor putea lua startul.

As putea sa mai zic cate ceva despre concurs, insa, dupa ce m-am uitat pe site-ul oficial, am ajuns la concluzia ca mai bine postez aici link-ul, pentru ca stirile sunt scrise bine, galeria foto e impresionanta, iar listele cu finish-ul concurentilor sunt mai mult decat clare. Se vede clar ca cineva a muncit serios acolo.

In concluzie, nu uitati sa aruncati un ochi pe www.vaneaza-lupul.ro. Va doresc lectura placuta!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.