Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Dakar

Vectra Racing Team, cea mai puternica echipa privata din Dakar 2009

20.01.2009
Foto ©: Vectra Racing Team

Vectra Racing Team (echipa cu centrul in Brasov si care a strans sub logul ei unele din cele mai importante nume ale rally-raidului international) se intoarce cu rezultate in premiera din Dakar - cel mai dur raliu al lumii.

Frans Verhoeven a castigat pentru echipa romaneasca lupta de la clasa Maraton, iar David Casteu a ocupat locul 4 in clasamentul general al raliului, fiind foarte aproape de podium. Romeo Duicu si-a atins obiectivul si a terminat cel mai dificil raliu din lume devenind al treilea roman care ajunge la finisul Dakar-ului.

Membrii echipei inclusiv David Casteu si Frans Verhoeven vor ajunge in Romania pe 21 ianuarie, la ora 18:40, in Salonul Prezidential al Aeroportului Otopeni. Puteti afla ce a insemnat experienta Dakar-ului in America de Sud de la David Casteu, Frans Verhoeven, Romeo Duicu, Marcel Butuza si Mani Gyenes.

Avand in vedere regulile Aeroportului Otopeni cei interesati sa cunoasca membrii echipei sunt rugati sa trimita pe adresa renatta@renemedia.ro (astazi pana la ora 00:00) numele complet si numarul de inmatriculare al masinii cu care vor veni.

Mai multe fotografii si informatii despre Vectra Racing Team sunt disponibile pe www.vectraracing.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.