Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Vermeulen la primul test cu Kawasaki

12.12.2009
Foto ©: Kawasaki Racing

Kawasaki va deveni iar un competitor veritabil in World Superbike in 2010, dupa spusele lui Chris Vermeulen, noul pilot al echipei de uzina. Australianul, care se intoarce in SBK dupa patru ani petrecuti in MotoGP, a fost foarte incurajat de progresul realizat in primul sau test complet cu ZX-10R, saptamana trecuta in Spania.

"A fost un test foarte pozitiv la Cartagena," a spus Vermeulen. "Acum am niste setari de baza bune si o platforma solida pe care voi lucra in restul presezonului. Bineinteles mai sunt inca foarte multe de facut si cu siguranta nu as putea lupta la varf daca ar incepe acum campionatul. Sunt foarte constient de cat de greu va fi in 2010 insa obiectivul este sa duc motocicleta in top si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a indeplini asta."

Unul din motivele pentru care Vermeulen a acceptat provocarea Kawasaki a fost dat de resursele mari pe care japonezii le vor asigura echipei, acestia urmand a-si concentra toate eforturile in World Superbike dupa ce au renuntat definitiv la MotoGP.

"La test au fost prezenti ingineri din actuala echipa insa li s-au alaturat oameni de la Hayate (fosta echipa Kawasaki din MotoGP) si ingineri din Japonia, ceea ce a fost grozav. Au inceput sa se inteleaga foarte bine impreuna, ceea ce va fi foarte bine pentru mine si Tom (Sykes) pe termen lung," a adaugat pilotul australian.

Kawasaki mai are programate inca doua teste in Spania pana la Craciun: pe 18 decembrie la Almeria si pe 21-22 decembrie la Jerez.

Via | WorldSBK

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.