Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Victorie pentru Adrian Raduta la Ciolpani

05.05.2010
Foto ©: Top Cross TCS

Adrian Raduta a facut spectacol pe circuitul de la Ciolpani in etapa a patra din Campionatul Est-European de Motocross si in etapa a doua din Campionatul National de Motocross. Pilotul echipei Top Cross TCS powered by Dementor KTM a castigat ambele manse la aceasta clasa si a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului in fata proprilor suporteri.

80 de piloti din Bulgaria, Macedonia, Moldova, Austria, Ungaria, Grecia si Romania au luat startul, in acest weekend, pe circuitul de motocross de la Ciolpani unde au fost programate etapa a doua din cadrul Campionatul National de Motocross, dar si etapa a patra din Campionatul Est-European.

„Am avut parte de doua zile pline de spectacol si sunt foarte multumit ca toti pilotii au apreciat traseul de aici de la Ciolpani. Au venit aici cei mai buni piloti din estul Europei si este foarte important ca am avut doi piloti romani care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, Adrian Raduta la clasa MX1 si Razvan Irimescu, la clasa ATV”, a declarat Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing, co-organizator al acestui eveniment.

Ziua de sambata a fost dedicata antrenamentelor libere si sesiunilor de calificare, iar duminica, 2 mai, cei 80 de piloti inscrisi la start, la clasele MX1, MX2, MX3, MX85, MX65 si ATV-uri, au luat startul in doua manse la fiecare clasa. .

Adrian Raduta a mers excelent in cele doua manse de la clasa MX1 si a reusit sa termine competitia pe primul loc. „Am avut probleme sambata cand, din cauza presiunii, nu am reusit sa ma concentrez foarte bine si am avut timpi mai slabi decat rivalii mei. Duminica lucrurile au revenit la normal si sunt foarte fericit ca am reusit sa castig ambele manse la clasa MX1. Este un rezultat foarte important pentru mine, atat pe plan national, dar mai ales in Campionatul Est-European de Motocross”, a declarat Adrian Raduta.

Julian Raduta, Virgil Corbea, Ionut Corbea si Alin Gradinaru, ceilalti piloti ai echipei Top Cross TCS powered by Dementor KTM, au terminat pe locurile 10 la clasa MX2, locul 6 la MX2 Juniori, locul 6 la MX85, respectiv locul 4 la MX65. Si la clasa ATV s-a impus un pilot roman, victoria revenindu-i, dupa cele doua manse, lui Razvan Irimescu.

La acest eveniment s-a organizat si o strangere de fonduri pentru opiii de la Centrul Scolar nr 3, scoala speciala pentru copii hipoacuzici. „Acesta este doar primul eveniment initiat de cele doua cluburi organizatoare pentru sustinerea acestui centru scolar. Zambetul lor la finalul evenimentului a fost cea mai frumoasa rasplata pentru noi”, a mai spus Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing, co-organizator al acestui eveniment.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.