Cauta in stiri

RSS Feed

motocross - mx1

Victorie pentru Steve Ramon la Bellpuig in Spania

22.04.2008
Foto ©:

Suzuki a dominat si Marele Premiul spaniol de la Bellpuig, disputat pe 20 aprilie, una din cele mai dure curse vazute vreodata in Motocross. Ploaia prezenta pe parcursul primei zile de concurs a facut competitia mai dura ca niciodata. Pe un traseu foarte ud si noroios, Steve Ramon a castigat prima sa cursa din noul sezon la bordul motocicletei sale de uzina RM-Z450.

Campionul mondial MX1 en-titre, Steve Ramon de la echipa Teka Suzuki WMX1, a reusit sa obtina prima victorie la sfarsitul unei curse extrem de dificile. A doua cursa a fost anulata din cauza vremii, dupa decizia organizatorilor evenimentului ceea ce l-a facut pe Ramon castigatorul GP-ului spaniol.

"Am avut un start bun de pe locul 3 si am trecut de De Reuver in al doilea viraj.  Eram pe locul al doilea cand Barragan a facut o greseala in fata mea si am preluat conducerea. Traseul a fost foarte dificil de parcurs pentru ca trebuia sa te concentrezi puternic din cauza gropilor adanci mascate de apa." a declarat Ramon.

"Am mers bine, motocicleta s-a comportat bine si am castigat si cursa ceea ce e de asemenea bine. Cu anularea celei de-a doua curse inseamna ca am castigat per total, fiind primul Grand Prix MX1 pe care il castig dar si prima victorie GP dupa ceva vreme. Sunt foarte bucuros" a mai declarat belgianul.

David Philippaerts, pilotul echipei Yamaha Monster, a fost al doilea, urcand pe podium pentru prima oara de cand concureaza cu motocicleta de uzina Yamaha. Podiumul a fost completat de liderul actual al clasamentului Ken de Dycker, pilot al echipei Teka Suzuki WMX1. Josh Coppins de la Yamaha Monster Motocross si Tanel Leok de la Kawasaki Racing au completat top 5.
 
Top 5 Bellpuig - Spania:
1. Steve Ramon (BEL, Suzuki)            25 p.
2. David Philippaerts (ITA, Yamaha)  22 p.
3. Ken de Dycker (BEL, Suzuki)          20 p.
4. Josh Coppins (NZL, Yamaha)       18 p.
5. Tanel Leok (EST, Kawasaki)          16 p.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.