Cauta in stiri

RSS Feed

Numai maine nu-i poimaine

Week-end moto in Romania

Nelu Banica | 13.09.2012
Foto ©: Nelu BANICA

Conform calendarului de competitii actualizat la inceputul lunii septembrie de Federatia Romana de Motociclism, in acest sfarsit de saptamana vom avea cateva spectacole, pentru toate genurile. Motocrosul va fi prezent la Copsa mica unde se va desfasura cea de-a V-a etapa, in organizarea clubului No Limit Racing. Hard-enduro va continua dupa succesul de la Piatra Neamt cu a V-a Cupa in organizarea Regimentului 13 Enduro de la Poiana Marului.

“Denumirea de REGIMENT 13 isi are originea in istoricul Regiment de Graniceri Banatean nr. 13. Fondat in 1767 de austrieci pentru apararea granitei de atunci cu Imperiul Otoman, Regimentul avea in subordine intregul Banat Montan, fiind format din localnici, oameni aspri de munte, buni cunoscatori ai locurilor, potecilor si drumurilor montane.”

In calendar FRM mai figureaza o “viteza” la Rijeka, in cadrul Alpe Adria dar din cate stim cei mai multi vitezisti sunt la Brno, la a VII-a etapa Dunlop RoSBK. Daca niciuna din aceste competitii nu va atrage, consumati-va dorul de duca pe asfalt sau pamant pentru ca vremea se anunta frumoasa, cu temperaturi la care motorul sa traga bine si la turatii joase.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.