Cauta in stiri

RSS Feed

Superstock 1000

Weekend dificil in Assen pentru Rene Maehr si KTM RC8

29.04.2008
Foto ©: Porrozzi F.

Dupa o prima aparitie impresionanta in Valencia Spania, care din pacate s-a soldat cu o iesire in decor, Rene Maehr a avut o evolutie dezamagitoare weekendul trecut, in cursa din Olanda desfasurata pe circuitul Assen, reusind sa se claseze doar pe locul saisprezece.

Chiar si in sesiunea de calificari, Rene nu a fost pe deplin satisfacut. Motocicleta s-a comportat excelent oferindu-i increderea necesara dar in momentele decisive a calificarilor a avut parte de aglomeratie haotica pe circuit. Acesta nu a reusit sa efectueze un tur curat, obtinand doar pozitia a nousprezecea.

Rene a avut un start bun in cursa desfasurata pe circuitul olandez si a reusit sa parcurga cei 4.555 m din primul tur avansand pe pozitia a saisprezecea. Din pacate in celelalte douasprezece tururi, tanaraul austriac care suferea de o gripa severa a trebuit sa se lupte pentru a mentine aceasta pozitie pana la sfarsit. In a doua cursa Rene Maehr s-a declarat nemultumit de roata fata a motocicletei. Rezultatul final a fost ca RC8 nu a reusit sa adune primele sale puncte in FIM Superstock 1000 World Cup, aflandu-se la mai putin de o secunda de locul cincisprezece.

Rene Maehr a declarat:  “Locul saisprezece nu ma face fericit. In plus motocicleta s-a comportat excelent, mai ales in calificari. Este o mare dezamagire ca nu am reusit o pozitie superioara pe grila de start. Sunt multumit insa ca am reusit sa terminam cursa si ca am invatat din greseli. Sunt optimist in privinta cursei de peste doua saptamani pe circuitul meu preferat din Monza

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.