Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Stunt Ride World Champhionship 2009

26.02.2009
Foto ©: Urban Moto

Clubul Urban Moto organizeaza in data de 16 mai 2009 la Baia Mare, prima editie a Campionatului Mondial de Stunt Riding, etapa din Romania, primul eveniment de acest gen din tara.

Concursul se va desfasura pe aeroportul orasului Baia Mare. Peste 45 de concurenti din toata lumea se vor intrece in cascadorii moto. Dintre acestia 24 au confirmat deja prezenta,  printre ei aflandu-se si renumitul Chris Pfeiffer, castigatorul Campionatului European de Stunt Riding 2008.

Premiile asigurate de organizator sunt in bani si au urmatoarele valori: locul 1 - 6000 euro;  locul 2 - 4000 euro; locul 3 - 2000 euro. Urmatoarele 6 locuri vor imparti premii in valoare de 4500 de euro. Pretul biletului la acest eveniment va fi de 30 Ron.

Pentru mai multe detalii si regulamentul competitiei accesati site-ul Urban Moto.

Bookmark and Share
Prea scump! by boghyc on 18.05.2009
De ce la noi sunt toate scumpe??? Cum au castigat bani organozitatorii punand un astfel de pret??? Am fost sambata si am dat 25ron cand pe site aparea 20ron cu 20% discount pt membrii unui forum moto...de unde????? Oricum am intrat,organizarea a lasat mult de dorit si cred ca acolo erau cam 40 de persoane si cred ca jumatate din cei rpezenti erau organizatori si restul...cunostinte:)))) Imi pare rau...mi-a parut rau de acei bani,mai bine vedeam un film
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.