Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

World MX in Brazilia

Costi Radoi | 22.05.2012
Foto ©: WorldMX

In weekend-ul ce s-a scurs, in parallel cu MotoGP-ul, in Brazilia, la Beto Carrero, s-a mai disputat o batalie a motocrosistilor.

Clasa MX2, l-a avut pe britanicul Searle, de la Kawasaki , invingator in prima mansa. Acesta a fost urmat de francezul Charlier, pe Yamaha si de belgianul Van Horebeek si al sau KTM.

In mansa a doua, Searle si-a pastrat pozitia, insa pe locul doi s-a aflat spaniolul Butron, iar pe 3, olandezul Herlings, ambii pe KTM.

La clasa MX1, clasa “greilor”, in prima mansa s-a impus francezul Pourcel, de la Kawasaki, urmat de italianul Philippaerts, pe Yamaha si apoi francezul Paulin de la Kawasaki.

Mansa a doua a adus o modificare semnificativa a podiumului, prima pozitie fiind ocupata de francezul Boog de la Kawasaki, (se vede treaba ca ce se naste din francez, calareste Kawasaki), urmat de belgianul Desalle, pe Suzuki, si de Strijbos, tot belgian, insa calare pe KTM.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.