Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

World Superbike 2010 incepe oficial in acest week-end la Portimao

20.01.2010
Foto ©: WorldSBK

Sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Superbike va incepe oficial in acest week-end, odata cu primele teste ce se vor desfasura pe circuitul Portimao din Portugalia intre 22 si 24 ianuarie.

Pe circuitul portughez, locul unde s-a desfasurat si ultima etapa a sezonului 2009 in urma cu trei luni, se va da din nou startul sezonului World Superbike prin primele teste la care vor participa toate echipele si pilotii din campionatele World Superbike si World Supersport.

Un total de paisprezece ore de teste pentru Superbike si noua pentru Supersport sunt programate pentru acest week-end, sesiunile urmand sa inceapa la ora locala 08:30 si sa se termine la 16:40.

Pentru a marca inceputul sezonului, Infront Motor Sports va face o prezentare online a Campionatului Mondial HANNspree FIM Superbike 2010, sambata 23 ianuarie la ora 19:00. Paulo Flammini, CEO al Infront Motor Sports, va deschide prezentarea cu un mesaj de bun venit dupa care va urma un video din timpul testelor, un discurs din partea reprezentantului Pirelli, o sesiune de intrebari si raspunsuri cu jurnalistii si interviuri cu concurenti principali ai campionatului.

Lista oficiala completa a echipelor si pilotilor va fi facuta publica saptamana aceasta.Prima etapa din calendarul World Superbike 2010 va avea loc pe 28 februarie la Philip Island in Australia.

World SBK

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.