Cauta in stiri

RSS Feed

World SBK

World Superbike la Valencia in week-end

07.04.2010
Foto ©: WorldSBK.com

Circuito Ricardo Tormo este unul bine infipt in traditiile competitionale si implicit WSBK are o etapa inregistrata in calendarul sau oficial. Este una dintre cele 3 curse, dintr-un total de 13, ce se desfasoara in Spania.

In ultimele doua etape, Australia si Portugalia, au fost 3 castigatori diferiti din totalul celor 4 curse. Dintre cei 7 constructori implicati in WSB in 2010, 3 au inregistrat deja o victorie, iar alti 2 au reusit clasari in primele 3 pozitii.

Pe circuitul din Valencia se vor alinia la start anul acesta si destui castigatori din anii precedenti, Noriyuki Haga, Lorenzo Lanzi, James Toseland, Ruben Xaus si Troy Corser vor rivaliza si in cele 2 curse din acest an. Haga a reusit dubla in 2009, iar Valencia a reusit sa adune cele mai multe duble dintre toate etapele sezonului.

Anul 2010 a adus in grila WSB 14 noi piloti reprezentati prin 7 constructori, in plus, si-au facut aparitia echipe private cu un grad inalt de competitivitate, ceea ce prefigureaza un sezon foarte disputat si o competitivitate ce va ridica si mai mult stacheta spectacolului.

Pana acum, in cele patru curse desfasurate din sezonul 2010, cea mai stransa victorie a fost inregistrata cu o diferenta de 0.004 secunde, iar cea mai distanta cu un.. 0,702 secunde la finele unor curse extrem de disputate si antrenante.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.