Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

World Superbike HD pe Eurosport HD

20.06.2009
Foto ©: World Superbike

Incepand cu etapa de la San Marino din acest weekend a Campionatului World Superbike, ce se va desfasura pe circuitul Misano din Italia, cursele vor fi transmise si in High Definition.

Infront Motor Sports, detinatorul celui mai renumit campionat mondial de viteza bazat pe motociclete de serie, doreste sa ofere fanilor din toata lumea aceasta inovatie tehnologica, ridicand stacheta competitiilor moto internationale in domeniul transmisiilor TV.

Astfel, ultimele sapte runde ale sezonului 2009 vor putea fi vizionate in HD pe canalul Eurosport HD. Fanii se vor putea bucura de o calitate a imaginii mult superioara celei actuale.

Paolo Flammini, CEO al Infront Motor Sports CEO, a declarat: "Lansarea Campionatului Mondial de Superbike pe Eurosport HD marcheaza startul unei noi ere in televizarea curselor cu motor. Multumita noului format HD, suntem incantati sa putem continua sa oferim tuturor fanilor nostri transmisiuni de cea mai inalta calitate a curselor Superbike."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.