Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

World SBK nu va mai fi transmis online

22.02.2010
Foto ©: World SBK

Infront Motor Sports, organizatorul campionatului World Superbike, anunta ca transmisia live a curselor SBK pe site-ul oficial www.worldsbk.com nu va mai fi disponibila in sezonul 2010.

Acest fapt se datoreaza noilor acorduri incheiate cu importante posturi de televiziune, ce ofera acestora exclusivitate pentru transmisia curselor, serviciul oferit de World SBK fiind astfel suspendat.

Din fericire, in Romania cursele SBK vor putea fi urmarite pe posturile Eurosport si Eurosport2. Prima etapa a sezonului 2010, ce va avea loc pe 28 februarie la Phillip Island in Australia, va putea fi urmarita live pe Eurosport2 incepand cu ora 03:30, si decalat pe programul Eurosport, pe 1 martie incepand cu ora 11:30. Pentru programul complet al posturilor Eurosport accesati site-ul Sportline.

Laurent - Eric Le Lay, presedintele Grupului Eurosport a declarat: “Mondialele de Superbike se afla in topul celor mai importante competitii de motociclism transmise pe Eurosport. Continuand parteneriatul de peste 10 ani, suntem incantati sa reinnoim acest acord si sa ducem la un alt nivel acoperirea noastra. Avand mai multe transmisiuni IN DIRECT, calitate HD si drepturi digitale complete, Eurosport va continua sa ofere milioanelor de fani din Europa ai curselor cu motor cele mai bune transmisiuni din toate timpurile de la Campionatele Mondiale de Superbike pe toate platformele noastre media: TV, online si mobil.”

Paolo Flammini, CEO la Infront Motor Sports a declarat: “Acesta este un contract foarte important pentru transmisiuni, de care vor beneficia fanii, producatorii, echipele si toti partenerii comerciali. Suntem incantati ca acoperirea Superbike in Europa va fi in mod semnificativ imbunatatita incepand cu sezonul 2010. Vedem aceasta ca pe un pas inainte in ceea ce priveste imbunatatirea profilului celei mai importante competitii de motociclete de serie din lume.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.