Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

World Superbike se intoarce la Silverstone

27.01.2010
Foto ©: Silverstone

In timpul lansarii oficiale a sezonului 2010 World Superbike, Paolo Flammini, CEO la Infront Motor Sports, a anuntat ca runda britanica a campionatului se va desfasura pe circuitul Silverstone, dupa ce numeroase probleme au impiedicat continuarea contractului cu Donington.

“Dupa toate problemele cu Donington si nesiguranta creata in ultimele luni, suntem bucurosi ca am ajuns la un acord important cu circuitul Silverstone pentru a gazdui runda britanica a campionatului. Acordul confirma relatia excelenta dintre grupul nostru si cei de la Silverstone si speram sa fie un prim pas pentru o colaborare de lunga durata,” a declarat Flammini.

“Suntem incantati ca World Superbike se va intoarce la Silverstone in acest an. A existat un risc real ca Marea Britanie sa nu gazduiasca o runda a campionatului in 2010. Cu sapte din cei mai buni piloti britanici in acest sezon, ar fi fost pacat daca nu ar fi avut o cursa acasa, cu public britanic in fata caruia sa concureze.

Suntem incatati ca Silverstone a fost in masura sa intervina, pastrand cursa in calendarul 2010. Ne-am demonstrat deja angajamentul fata de cursele de motociclism investind mai mult de 5 milioane de lire sterline intr-un nou circuit super-rapid cu facilitati imbunatatite pentru spectatori,”
a declarat Richard Phillips, Managing Director al Silverstone Circuits Limited.

Circuitul britanic situat in Northamptonshire se bucura in 2010 nu doar de gazduirea etapei World Superbike ci si de gazduirea Marelui Premiu al Marii Britanii din cadrul calendarului MotoGP 2010.

WorldSBK

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.