Cauta in stiri

RSS Feed

WSBK

WSBK la MIsano

Costi Radoi | 11.06.2012
Foto ©: WSBK

In weekendul ce s-a scurs, s-a disputat o noua etapa a WSBK, pe circuitul Italian Misano Adriatico, ce poarta acum numele regretatului Marco Simoncelli.

A fost o etapa dramatica, plina de rasturnari de situatie. La clasa Superbike, in prima mansa, “Mad Max” Biaggi de la Aprilia a plecat de pe linia a treia si a reusit o victorie dupa o superba batalie cu Checa, in fata tifosilor italieni. Checa a reusit sa termine pe pozitia a doua, desi a luat startul de pe 16. Ocupantul locului 3 a fost un alt ducatist, Giugliano, colegul lui Checa de la Althea.

In mansa a doua Biaggi a reeditat succesul din prima cursa, insa de aceasta data ocupantul locului 2 a fost Rea, de la Honda. Pe 3 a sosit Haslam cu al sau BMW.

La general conduce Biaggi, urmat de Rea si de Sykes.

La clasa Supersport s-a ajuns la decizia comisiei in ceea ce priveste invingatorul, contestatiile fiinde depuse de catre Sofuoglu de la Kawasaki si de Cluzel de la Honda. Conducerea a decis ca victoria ii apartine lui Sofuoglu, Cluzel fiind al doilea, iar pe locul 3 a sosit Baldolini de la Triumph.

In clasamentul general, Sofuoglu s-a instalat la conducere, fiind urmat de Cluzel si Lowes.

La clasa Superstock 600, Mircea Vrajitoru a abandonat din motive tehnice, iar la clasa Superstock 1000, fratele sau, Bogdan Vrajitoru, a terminat pe 26.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.