Cauta in stiri

RSS Feed

competitii enduro

XM Raid Enduro Monteoru 2008

22.10.2008
Foto ©: XM Raid

Clubul Sportiv XM RAID organizeaza in weekend-ul 24 - 26 octombrie prima editie a XM Raid Enduro Monteoru 2008, un concurs ce se vrea emblematic pentru sfarsitul de sezon enduristic

Dealurile din jurul statiunii Sarata Monteoru de langa Buzau, clima blanda de toamna a acestei zone, cunoasterea foarte buna a locurilor si profesionalismul organizatorilor, ar trebui sa faca din aceasta competitie atat o provocare pentru sportivii mai bine pregatiti, chiar profesionisti, cat si o intalnire agreabila pentru aceia care nu au atat de mult timp la dispozitie sa se antreneze dar doresc sa se distreze, sa parcurga trasee amenajate fie pentru placerea de a fi pe motocicleta sau chiar in regim de cursa pentru a ocupa un loc pe podium.

Concursul va avea 4 clase: Extrem, Old Boys, Open, Atv. Taxa de participare este de 150 Ron si se va achita la inscriere. Pentru validarea timpilor si inscrierea in clasament este OBLIGATORIU detinerea unui GPS. Pentru participarea la eveniment doar de placere, nu este obligatorie posesia unui GPS mai ales ca traseele vor fi marcate cu panglici si sageti.

Pentru mai multe informatii si programul complet accesati site-ul XM Raid.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.