Cauta in stiri

RSS Feed

hard enduro

XM Raid organizeaza Hard Enduro Cislau

25.09.2009
Foto ©: XM Raid

Clubul buzoian XM Raid organizeaza in perioada 2-4 octombrie XM Raid HEC (Hard Enduro Cislau), o competitie hard enduro care se adreseaza atat sportivilor cu experienta cat si celor care practica enduroul dar nu au ajuns inca sa concureze. Evenimentul are si rolul de a promova zona Intorsura Buzaului.

Comuna Cislau (jud.Buzau DN 10 Buzau – Brasov) este recunoscuta in toata lumea, datorita celor peste 100 de ani de existenta ai hergheliei cu traditie in cresterea cailor din rasa pur sange englez. Insa in weekendul 2-4 octombrie cai vor trece pe planul doi, atentia fiind indreptata catre concursul de enduro si catre “caii mecanici”. Unii din cei mai buni piloti de enduro si endurocross din Romania vor lua startul in XM Raid HEC avand de parcurs un traseu cu o lungime totala de 35 de km. In traseu sunt incluse atat portiuni cu multi busteni, piatra cat si treceri prin vad (se va trece prin raul Buzau) si urcari extreme. In functie de dificultatea traseului pe care il vor avea de parcurs concurentii vor fi impartiti in trei categori Profi, Experti si Hobby.

Cartierul general al evenimentului va fi stabilit la Motel 2D aproape de herghelia din Cislau.

Programul competitiei
Vineri 02.10.2009
12.00 – 22.00 : inscriere (Complex 2D, km 41 pe DN 10 Buzau – Brasov)
Dupa inscriere se pot efectua antrenamente in zona amenajata de trial

Sambata 03.10.2009
09.00 : sedinta tehnica (complex 2D)
09.30 : STARTUL (traseu 35 km, 2 ture)

Duminica 04.10.2009
09.00 : sedinta tehnica (complex 2D)
09.30 : STARTUL (traseu 35 km, 1 sau 2 ture, in functie de timpul
mediu de parcurgere din ziua precedenta)
18.00 : festivitatea de premiere

Despre XM Raid
Pentru multi motocicletele si natura reprezinta doar o pasiune, pentru membri XM Raid ele fac parte dintr-un mod de viata. Inca de la fondarea clubului organizarea de evenimente enduro unice in peisajul competitional romanesc a devenit un scop principal, in octomrbrie 2008 ei facand primul pas prin organizarea cursei Enduro Monteoru. A urmat in 2009 un debut de sezon inedit, XM Raid organizand XM Raid Zilele Buzaului, un eveniment in cadrul caruia s-a concurat pentru prima data in Romania intr-un prolog nocturn.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.