Cauta in stiri

RSS Feed

World Supersport

Yamaha absenta din World Supersport

15.02.2010
Foto ©: Yamaha

In ciuda succesului inregistrat in 2009 in World Supersport (WSS), Yamaha ar putea lipsi din campionatul mondial in 2010.

Constructorul japonez este absent de pe lista oficiala a participantilor din sezonul 2010, fapt ce reduce numarul total de constructori prezenti in campionat la doar trei. La mai putin de 2 saptamani pana la inceperea sezonlui, nici o motocicleta Yamaha R6 nu se afla pe cea mai noua lista provizorie publicata de organizatori.

Yamaha a avut o prezenta constanta in WSS insa abia anul trecut a obtinut si primul titlu, cu ajutorul britanicului Cal Crutchlow, in prezent pilotul echipei Yamaha Sterilgarda World Superbike. In 2009, sase piloti au concurat pe motociclete Yamaha.

Astfel, pe grila de start a sezonului 2010 se afla in prezent 11 motociclete Honda CBR 600RR, in timp ce Triumph va aduce 4 modele Daytona 675 iar Kawasaki va completa grila cu 3 motociclete ZX-6R.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.